Welkom bij WeL Winkel. Een transparante digitale omgeving waar je snel en eenvoudig je legionellavrije producten kan aanschaffen. Veel woorden en beloftes zijn overbodig: onze producten én de resultaten spreken voor zich! Wij werken al jaren met Safe Water producten. Voor ons de garantie voor veiligheid, comfort en duurzaamheid.
Met de oprichting van onze webwinkel willen we het onze klanten, zowel bedrijven als particulieren, graag zo makkelijk mogelijk maken. Een Legionellabesmetting vraagt om snelle en doelgerichte actie. Met een paar drukken op de knop zijn de legionellavrije producten onderweg en kan je aan de slag om de besmetting tegen te gaan of om een besmetting te voorkomen. Snelle service en kwalitatief goede producten, dat is waar wij voor staan.

WeL Winkel is een merk van legionella adviesbureau WeL Inspectie. Een team van 25 man sterk staat klaar om je te voorzien van advies, uitvoering en (preventief) onderhoud als het gaat om Legionella. Ons motto is: alles voor een gezonde werk- en leefomgeving. Contacteer ons en we gaan aan de slag!